Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 



Αν δεν γνωρίζει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου τον ακριβή αριθμό των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα τότε ποιος γνωρίζει ;;


Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας δεν έχουν προηγούμενο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που και αυτή ακολουθεί την ίδια καταστροφική και ανθελληνική πολιτική με όλα τα κόμματα εις βάρος του Ελληνισμού... 

Η Σοφία Βούλτεψη Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ομολόγησε ότι το υπουργείο δεν γνωρίζει  τον ακριβή αριθμό των παράνομων μεταναστών που υπάρχουν στην χώρα μας και δήλωσε ότι οι νόμιμοι μετανάστες είναι 1.000.000. 

Βέβαια και οι αποκαλούμενοι ως “νόμιμοι μετανάστες” έχουν εισέλθει στην πλειοψηφία τους παράνομα στην χώρα και αυτήν την στιγμή με όλες τις ανθελληνικές πολιτικές και τους νόμους που θεσπίστηκαν από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, πήραν νόμιμα δικαιώματα. 

Επίσης να τονίσουμε ότι σε πολλούς από τους επήλυδες έχουν δώσει και ιθαγένεια και αυτό είναι έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού έθνους. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι", όπως ορίζεται από το Σύνταγμα.

Με την ψήφο τους θα επηρεάζουν στο εξής το μέλλον της Ελλάδας και καταλαβαίνει ο καθένας, ότι η πολιτική υπέρ των λαθρομεταναστών μόνο τυχαία δεν είναι.
  
Εξυπηρετεί αποκλειστικά τα στενά συμφέροντα των κομμάτων, που προσπαθούν να παραμείνουν στην εξουσία, διότι αυτό που αποκομίζουν από τους Έλληνες είναι τεράστια οργή λόγω της διαφθοράς που έχουν επιδείξει, ιδιαίτερα από την μεταπολίτευση και μετά.

Παράλληλα οι αλλοδαποί, έχοντες την ελληνική ιθαγένεια, αποκτούν δικαίωμα να θέσουν και υποψηφιότητα στις εκλογές και από εκεί που δεν το περιμένουμε θα δούμε και εκλεγμένο βουλευτή κάποιον που πριν από λίγα χρόνια μπήκε παράνομα στην χώρα και τώρα έχει ίσα δικαιώματα με τους αυτόχθονες ιθαγενείς, ως νέος “Έλληνας”. 

Όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου από τις παγκόσμιες στοές και λέσχες που δίνουν τις εντολές που τις εκτελούν τα υπαλληλάκια τους που διοικούν την χώρα μας και θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο του Καλέργι. 

Η ομολογία της Σ. Βούλτεψη ότι στο υπουργείο δεν γνωρίζουν καθόλου τον αριθμό των λαθρομεταναστών είναι απαράδεκτη και αποδεικνύει ότι και η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη είναι πλήρως ανθελληνική και κοροϊδεύει τους Έλληνες πολίτες, παρά το γεγονός ότι διατείνεται, πως έχει κλείσει τα σύνορα και έχει βάλει "στοπ" στην λαθρομετανάστευση. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Σ. Βούλτεψη






Η πραγματικότητα είναι ότι η πατρίδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και καθημερινά μπαίνουν νέοι λαθρομετανάστες από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα. Το κέντρο της Αθήνας πλέον δεν μοιάζει με Ελληνική πρωτεύουσα αλλά με πόλη του Πακιστάν και του Αφγανιστάν.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τους ξένους που γιόρταζαν την αλλαγή του έτους στο Σύνταγμα και το βίντεο δείχνει την πικρή αλήθεια, που τα ανθελληνικά Μ.Μ.Ε. απέκρυψαν. 
 
Πατήστε το link για να δείτε το βίντεο: 







Η άλωση της Ελλάδας εκ των έσω, μέσω του εποικισμού είναι φανερός και δεν μπορεί να τον κρύψει κανένας πολιτικός απατεώνας ούτε κάποιο πουλημένο ΜΜΕ. 

Έλληνα πολίτη ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που είναι ενάντια σε όλες αυτές τις ανθελληνικές πολιτικές και την σχεδιασμένη αντικατάσταση πληθυσμού

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα ερευνήσει όλες τις πολιτικές που αφορούν το μεταναστευτικό και θα πάρει πίσω όλες τις ψεύτο - ιθαγένειες που μοίρασε το ανθελληνικό πολιτικό μασωνικό κατεστημένο. Επίσης θα κοπούν όλα τα επιδόματα των λαθρομεταναστών. Εφόσον η Ελλάδα είναι τα σύνορα της Ευρώπης θα απαιτήσουμε να φέρουν στρατό όλες οι χώρες για να φυλάξουμε τα σύνορα μας, για να μην περνάει κανείς παράνομα.


Πρέπει να γίνει η μεγάλη ένωση όλων των Ελλήνων στην "Ελλήνων Συνέλευσις" για να δυναμώσουμε και να διαλύσουμε αυτό το άθλιο κατεστημένο που καταδυνάστευσε τον Ελληνισμό. Στις επόμενες εκλογές ζητάμε την ψήφο σας για να διοικηθεί αυτός ο ιερός τόπος από μια αληθινά Ελληνική κυβέρνηση για να εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία.

Χρήστος Ηλιάδης



ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 693-2174847

email : holidisk@gmail.com


ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6989141606

email : iliaskarakozidis@gmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297

email : giadanou70@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ  ΠΛΗΡ 690 700 2505 

e-mail: irenetotiev@hotmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΛ 6907515419 email : morfidis@yahoo.gr



ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ.  6949461369

email: xristos.iliadis1989@gmail.com


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΠΛΗΡ. 6943283782

email: wulaalexandridou5@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6977412735

email: giorgoskoronidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου