Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 
Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ




ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 


Την λύση και την στρατηγική που σχεδιάζει η Νέα Δημοκρατία για την αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση του υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου...


«Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.! 

θεωρώντας ότι οι επήλυδες θα είναι οι νέοι “Ελληνες” που θα ενσωματωθούν στην Ελλαδα. 


Αυτά δήλωσε σε εκδήλωση του υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου και αποκάλυψε για ακόμα μια φορά την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά αυτό το σοβαρό θέμα. Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο : 

Μητσοτάκης: Εγκαθίστανται στην Ελλάδα μετανάστες που παίρνουν άσυλο




Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού ταυτίζονται με αυτές της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank πέρυσι δήλωσε "ότι η ενσωμάτωση των μεταναστών είναι αναγκαία για την ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας" ...





Βλέπουμε ότι το σχέδιό τους είναι ολοφάνερο !


Το δημογραφικό πρόβλημα οδεύει από το κακό στο χειρότερο γιατί ποτέ δεν δόθηκαν πραγματικά κίνητρα στις οικογένειες Ελλήνων να γεννήσουν παιδιά. 

Επίσης όλη η πολιτική συμμορία που κυβερνά τον τόπο διέλυσε οικονομικά με όλες τις καταστροφικές πολιτικές τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι λόγω της τεράστιας ανεργίας, αναγκάστηκαν να φύγουν σε ένα είδος εξορίας στο εξωτερικό, για να βρούνε δουλειά.

 Έτσι ερήμωσε η περιφέρεια και τα χωριά έσβησαν. Η πλήρης ευθύνη ανήκει σε όλες τις κυβερνήσεις που είχε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Τώρα πια γνωρίζεις Έλληνα πολίτη ποιος ευθύνεται για αυτήν την καταστροφή. 


Επιπλέον ...

Η υποκρισία της κυβέρνησης στο θέμα της ανάσχεσης των μεταναστευτικών ροών φανερώνει την πραγματική επιδίωξη της, που είναι να υπάρξει μια Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες.

 Αυτό φαίνεται από το όψιμο ενδιαφέρον του Κ. Μητσοτάκη  για τον Έβρο και γενικά για όλη την Θράκη. Εν όψει εκλογών θυμήθηκε τους Έλληνες ακρίτες. Στα τρία χρόνια και έξι μήνες που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία μας είχανε ξεχασμένους. Ειδικά στον Έβρο η σημερινή κυβέρνηση το έπαιξε καλά το θέατρο του πατριωτισμού τον Μάρτιο του 2020 με το σκηνικό στα σύνορα με τους λαθρομετανάστες. Δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά μιας και όλη οι κοινωνία της περιοχής είχαμε γίνει μια γροθιά απέναντι στην Τούρκικη απειλή και τους χιλιάδες επήλυδες στα σύνορα μας. 

Το ευχαριστώ της κυβέρνησης στον νομό Έβρου ήταν η δημιουργία μιας τεράστιας δομής λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ - ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου. Τότε που ήρθε ο πολιτικός απατεώνας Μηταράκης στην Ορεστιάδα και έφαγε την γιούχα της ζωής του από το εξαγριωμένου Εβρίτες. 

Για να μην τα πολυλογώ οι λαθρομετανάστες που αποτράπηκαν τον Μάρτιο του 20 πέρασαν σταδιακά στην Ελλάδα από τα χερσαία και ορεινά σύνορα του Έβρου και της Ροδόπης ασχέτως που οι παπατζήδες της ΝΔ λένε ότι τα σύνορα είναι απροσπέλαστα. Ούτως η άλλως η χώρα έχει γίνει ένα απέραντό ξενοδοχείο επήλυδων με την σύμφωνη γνώμη όλων των κυβερνήσεων. Το μεταναστευτικό είναι μια πληγή που δεν λέει να κλείσει γιατί συμφέρει όλους τους ανθέλληνες πολιτικούς να το συνδέουν με το δημογραφικό μας ζήτημα. Οι Έλληνες μειώνονται συνεχώς και υπάρχει μεγάλο μερίδιο γηρασμένου πληθυσμού που συνεχώς πεθαίνει. 

Μετά από όλη αυτήν την καταστροφή του ακριτικού μας νομού ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Έβρου !


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 


Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις εδώ και χρόνια αναδεικνύει όλα αυτά τα ανθελληνικά σχέδια των πολιτικών μας που ψηφίζουν καθημερινά με εντολές εγχώριων και ξένων λεσχών και στοών. Για να τελειώνουμε με όλες τις προδοσίες Έλληνα, πρέπει επιτέλους να γίνει πολίτης και να ενωθείς μαζί με όλους τους συνέλληνες στον αγώνα απελευθέρωσης τους γένους των Ελλήνων. 

Η ένωση μας στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συυνέλευσις θα είναι και η δύναμη μας για να νικήσουμε αυτό το διεφθαρμένο ανθελληνικό μασωνικό πολιτικό κατεστημένο. Στην Ελλήνων Συνέλευσις υπάρχει σχέδιο, πρόγραμμα και αποδεδειγμένος πλούτος για το μέλλον της χώρας, για να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια και για να ευημερήσουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.


Με αρχές αξίες και πολιτειακούς νόμους θα εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία και επιτέλους αυτή η ιερή χώρα Ελλάς θα διοικηθεί από μια Ελληνική κυβέρνηση. 


Στις επόμενες εκλογές όλοι οι Έλληνες ψηφίζουμε Ελλήνων Συνέλευσις !!!


Χρήστος Ηλιάδης




ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297 ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 693-2174847 email : holidisk@gmail.com ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6989141606 email : iliaskarakozidis@gmail.com ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297 email : giadanou70@gmail.com ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ ΠΛΗΡ 690 700 2505 e-mail: irenetotiev@hotmail.com ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΗΛ 6907515419 email : morfidis@yahoo.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6949461369
email: xristos.iliadis1989@gmail.com

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΠΛΗΡ. 6943283782
email: wulaalexandridou5@gmail.com

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6977412735 
email: giorgoskoronidis@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου