Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

«Κάνε πως κοιμάσαι» μας είπαν κάποτε…το θυμάστε;;

 

Αυτό το αμίμητο αλλά και τραγικό συγχρόνως, σίγουρα το θυμάστε.  Ακούστηκε από χείλη πολιτικού - υπουργού προστασίας του Πολίτη. Πόση σοφία πρέπει να κατοικεί στο κεφάλι του;; Αμέτρητη, διότι αμέτρητη είναι και η βλακεία μας. Και εξηγούμαι:...

Ο, τι ακούγεται, προέρχεται από πολιτικούς κύκλους πάσης μορφής, δεν είναι τυχαίο. Ο, τι μας σερβίρετε από άτομα που θεωρούμε αξιόπιστα και γνώστες θεμάτων και προβλημάτων μας, είναι καλά ενορχηστρωμένο και διαθέσιμο προ πολλού, απλά την διαφορά κάνει το timing. Η κατάλληλη δλδ στιγμή που πρέπει κάτι να εμφανιστεί, ούτως ώστε να επηρεάζει μονίμως μελλοντικά τον τρόπο της ζωής μας.

Το *κάνε πώς κοιμάσαι* δεν αναφέρεται μόνον στην περίπτωση που ο κλέφτης μπαίνει στο σπίτι σου. Όχι, αυτό είναι το σύνθημα, είναι η αίσθηση έστω και οδυνηρή, που πρέπει να αφομοιώσεις, ώστε στην συνέχεια να είσαι δεκτικός και υπάκουος σε πλήθος άλλων παραινέσεων ή διαταγών.

Με βάση και παραδοχή ότι άπας ο πολιτικός κόσμος, τα κόμματα εξουσίας και όσα κατά καιρούς μπαινοβγαίνουν στην βουλή, είναι μια πλήρως και άρτια οργανωμένη εγκληματική ομάδα ή εταιρεία, είναι πλέον εύκολο να εξηγήσουμε τις τακτικές που εφαρμόζουν σε περίοδο διακυβέρνησης, όσον και προεκλογικά, όπου ο τεχνητός ανταγωνισμός τα δίνει όλα.

Αφού, αγαπητοί μου, κάνουμε πως κοιμόμαστε για να μην ενοχληθεί ο κλέφτης, γιατί να μην εφησυχάσουμε και από πολιτικής πλευράς;; Εμείς στην δουλειά μας, δλδ στον ύπνο μας και αυτοί στην δουλειά τους, να μας ξαφρίζουν.

Ναι, βεβαίως, καιρός να το καταλάβετε όσοι ακόμα πολιτικά ροχαλίζετε. Διότι αυτό είναι το νόημα και η κατεύθυνση που θέλουν να μας στείλουν. Μην ανησυχείτε αγαπητοί συμπολίτες, διότι εμείς είμαστε εδώ, φωνάζει ο πολιτικός απατεώνας. Άσε την πολιτική και τα δύσκολα σ’ αυτούς που ξέρουν από λαθροχειρίες. Μαγαζί, σπίτι, TV και να είσαι ευχαριστημένος. Γιατί αγωνιάς αφού οι καταφερτζήδες θα λύσουν και θα διορθώσουν τα πάντα;; Τρέχε ψήφισε και κοιμήσου ήσυχα. 

Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και όταν ξυπνήσεις, μη ρωτήσεις γιατί. Οι ερωτήσεις γίνονται εκ των προτέρων, τα συντελεσμένα είναι μη αναστρέψιμα. Οπότε, ως αποδεικνύεται, έχεις συμφωνήσει με τους *δικούς σου* και έχεις αποδεχθεί τόσον την δρομολόγηση όσον και τα αποτελέσματα που όμως τώρα τα βλέπεις και δυσανασχετείς.

Και οι τεχνίτες του ψεύδους, επειδή κάτι δεν τους αρέσει από την γκρίνια σου και πρέπει να μπεις σε καταστολή και αναμονή φανταστικών μελλοντικών αλλαγών, με ένα κρεσέντο φιλολογίας και παραμυθολογίας, σε βάζουν ξανά στον ύπνο. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Ο κλέφτης μπαινοβγαίνει καθημερινά και αποθρασύνθηκε τόσο που έρχεται μέρα μεσημέρι και ρώτα και την κυρά μας, τι θα φάμε σήμερα. Αστείο, όχι. Τραγικό, ναι. Συνήθεια δευτέρα φύσις, μόνον που πρέπει και το αισθάνεστε πλέον οδυνηρά, πως δεν πάει άλλο.

Αυτό το άλλο, το μεγάλο και απαραιτήτως ανατρεπτικό και αφυπνιστικό γεννήθηκε και εμφανίστηκε εδώ, στην σπουδαία πατρίδα μας. Είναι, φίλοι μου, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είμαστε όλοι εμείς που ξεφεύγουμε από την ύπνωση. Είναι η ώρα της αντίστασης και της αντίδρασης στον ύπουλο τρόπο ζωής που μας οδηγούν. Δεν θα κοιμηθούμε αν ο τόπος δεν έλθει στην πορεία που αξίζει για όλους τους πολίτες. Δεν αφήνουμε τους κλέφτες να αλωνίζουν και να καταστρέφουν ο, τι καλό, υψηλό για το μέλλον μας διαισθανόμαστε και μπορούμε να επιτύχουμε με την συμπαγή μας ένωση.

Με νόηση και αποδεικτική διεργασία, τινάζουμε το σαθρό πολιτικό σύστημα στον αέρα. Οι πεποιθήσεις που μας τάισαν, πάνε περίπατο και με την δύναμη της Ένωσης αποκαθίσταται το δίκαιον και το πραγματικό φως που φέρει μέσα της κάθε Ελληνική ψυχή.

Ελλήνων Συνέλευσις στις εκλογές

Ελλήνων Συνέλευσις για πάντα

Χρήστος Κράγιας

https://esykpddm.blogspot.com/2023/06/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου