Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Και γιατί Ελλήνων Συνέλευσις;;

 


Και γιατί Ελλήνων Συνέλευσις;;

Δεν ξέρεις πόσον καιρό περίμενα αυτήν την ερώτηση. Χαίρομαι που ρωτάς και βέβαια θα σ’ απαντήσω.

Πρώτα - πρώτα φαίνεται πως κάτι αλλάζει. Για να ρωτάς αρχίζεις να ξυπνάς, να αποτινάζεις την λήθη από πάνω σου. Αρχίζουν οι απορίες,  που κρατούσες μέσα σου, να εμφανίζονται και να ζητούν επιτέλους απαντήσεις. Παρατηρώ μια αφύπνιση που μόνον θετικά αποτελέσματα μπορεί να δώσει...

Για να καταλάβεις όμως, γιατί ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, υπάρχει μια προϋπόθεση που πρέπει να ισχύει προσωπικά για σένα και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.

Εξηγούμαι: Πρέπει να είσαι Έλληνας. Πρέπει η νόηση σου να ανοίξει και να αποδεχθείς το ποιος είσαι, σε συνάρτηση ασφαλώς με το από πού έρχεσαι και το που θέλεις να πας. Το από πού έρχεσαι, δεν έχει σχέση με δοξασίες και προγονολατρεία. Δεν έχει σχέση με παλιές δόξες ως κεκτημένο.

Η συνάφεια με το σήμερα είναι η γνώση μιας χιλιόχρονης πορείας που αποδεικνύει την έφεση για ελευθερία. Αυτήν την εσωτερική διάθεση πρέπει να φανερώσεις και να διατρανώσεις. Και αφού νοήσεις και αποδεχθείς το βάσιμων της ιστορίας, θα βρεις και τον δρόμο για το που θέλεις να πας.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, φίλε μου, δεν είναι ένα ακόμα κόμμα, από τα εκατοντάδες στο ντόπιο πολιτικό σκηνικό, που αρέσκονται να δηλώνουν πως βρίσκονται στον πατριωτικό χώρο. Είναι ολοφάνερο πως καταχρώνται τεχνηέντως την αγάπη σου για την πατρίδα, προς άγραν ψήφων, με τον κατακερματισμό της βούλησης των πολιτών.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ένας πολιτικός φορέας με μόνον σκοπό την ένωσή μας. Φορέας και κόμμα είναι τελείως αντίθετες έννοιες. Το καταλαβαίνεις ασφαλώς και πάω παρακάτω.

Δεν ζητά οπαδούς. Οι Συν Έλληνες είναι μέλη του φορέα και εθελοντικά, αφιλοκερδώς και με ελεύθερη βούληση συμμετέχουν ως υπεύθυνοι πολίτες. Δεν ζητά ψήφους. Ο ίδιος ο πολίτης γίνεται οπλίτης και αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις προς το Έθνος. Και αν θέλεις να γίνεις ρυθμιστής και κυβερνήτης της πατρίδας, με την Ε.ΣΥ, θα αποδείξεις για το που θέλεις να πας. Έλα να σε ψηφίσουμε. Έλα να  φανερώσεις εκείνες τις ικανότητες που έχεις θάψει και στέλνεις στην βουλή τα αρπακτικά που σκίζουν τις σάρκες του λαού.

Και αφού ξεκαθαρίσαμε την θέση σου απέναντι στο ληστρικό και ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο και την υπέρμετρη αγάπη σου και αφοσίωση στο Έθνος, μπορούμε να προχωρήσουμε.

Θα πούμε για τη ιδρυτική διακήρυξη της Ε.ΣΥ και τις πρωτόγνωρες καταπληκτικές προγραμματικές δηλώσεις που εγκρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο. Ποτέ, κανένα από τα γνωστά κόμματα , δεν προέβη και δεν τήρησε αυτήν την διαδικασία. Θα πούμε για τις χιλιάδες έργα που με εμπεριστατωμένη μελέτη είναι έτοιμα να γίνουν πραγματικότητα, με άφθονη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Τα εθνικά καταπιστεύματα, στα οποία είσαι κληρονομικά δικαιούχος, θα αναπλάσουν την πατρίδα και θα φέρουν πίσω τα ξενιτεμένα μας παιδιά.

Ο εθνικός πλούτος εκτοξεύεται με τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής, που καταλήστεψε η χαζάρικη μαφία. Η πατρίδα παύει να είναι παρίας και προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων.  Και όταν λέω πατρίδα, δεν εννοώ μόνον αυτόν τον συγκεκριμένο τόπο που ζούμε, αλλά αναφέρομαι σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, που φωνάζει ΕΛΛΑΣ.

Πολιτική κατεύθυνση είναι η Εθνοσυνέλευση, για να ακούγεται η φωνή όλων των πολιτών, μέσω των εκπροσώπων τους. Δεν υπάρχει αδύνατον ή σκοτεινό σημείο στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είσαι μόνον εσύ, φίλε μου, που θα καθορίσεις την πορεία σου, ο μόνος παράγοντας που φέρνει Φως, Αλήθεια, Ελευθερία.

Αυτή είναι μια εν ολίγοις σφαιρική απάντηση στην ερώτηση σου.  Μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα αν ενωθείς μαζί μας.

Χρήστος Κράγιας

Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ:2461302561 esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου