Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ

 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ 




Εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες βιώνουμε τις πολιτικές των μνημονίων στην καθημερινότητα μας. Οι πολιτικοί μας, χωρίς ούτε καν να μπουν στο κόπο να διαβάσουν τα μνημόνια, τα ψήφισαν για να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας...

 

Το αποτέλεσμα ήταν να διαλύσουν οικονομικά ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, στέλνοντας χιλιάδες Έλληνες στο εξωτερικό για να βρούνε εργασία. 

 Ακόμα και σήμερα εν έτει 2023, αυτές οι ανθελληνικές πολιτικές των μνημονίων παραμένουν στην χώρα μας ως αλυσίδα που πνίγει τους πολίτες αυτής της χώρας. 

Τα έχουν ξεπουλήσει όλα στην Ελλαδα !!! 

Τρένα , Λιμάνια , Αεροδρόμια , Ενέργεια , 

Εθνική Οδό

 και τώρα ήρθε η ώρα να ξεπουλήσουν και το νερό μας. Η σημερινή κυβέρνηση ψήφισε νομοσχέδιο για την μεταφορά της εποπτείας και του ελέγχου των φορέων ύδρευσης στη νέα Ρυθμιστική Αρχή. Ανοίγουν φαρδιά πλατιά την πόρτα για την ιδιωτικοποίηση του νερού, του πιο πολύτιμου φυσικού αγαθού του ανθρώπου για να περάσει στα χέρια της ολιγαρχίας και όσοι αδυνατούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς θα τους το κόβουν κατευθείαν. 


Επιπλέον, με βάση την τροπολογία σκάνδαλο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη - ΝΔ, για 3 χρόνια θα έχει την διαχείριση των ΕΥΣ (Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα) η ΕΥΔΑΠ, αλλά μετά θα μπορεί να ανατίθεται η συντήρηση και η λειτουργία αυτής σε ιδιώτες.

Η ΕΥΣ είναι μια κρίσιμη υπηρεσία που αφορά την ασφάλεια της ποιότητας του νερού.






Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει σχετική απόφαση του ΣτΕ που απαγορεύει την πλήρη ιδιωτικοποίηση του νερού και το 50% + 1% πρέπει να είναι υπό δημόσιο έλεγχο.


Ας θυμηθούμε τι έλεγε και ο Μ. Παπαδημητρίου, πρώην παπαγαλάκι του ΣΚΑΪ και τώρα νυν βουλευτής της ΝΔ για το νερό:  

"Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη του εξωφρενική". Αυτά ειπώθηκαν κατά τη συζήτηση στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής. 





Αυτές η πολιτικές των μνημονίων που εκτελούν πιστά όλα αυτά τα διεφθαρμένα πολιτικά μαγαζιά, έχουν ως στόχο το ξεπούλημα της Ελλάδας και την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση των Ελλήνων.

 Ο πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις" εδώ και χρόνια αποκαλύπτει και ξεμπροστιάζει όλες αυτές τις ανθελληνικές πολιτικές και συμφωνίες που ψηφίζουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.

 Ο Έλληνας πρέπει να γνωρίζει ότι με κυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις αυτές οι πολιτικές θα τελειώσουν οριστικά. Με την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας που θα λειτουργεί με αρχές αξίες και πολιτειακούς νόμους, στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι νόμοι θα προσφέρουν μόνο το δίκαιο και την αφθονία προς τον άνθρωπο και ένα καλύτερο μέλλον σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γαίας. 



Χρήστος Ηλιάδης



ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 693-2174847

email : holidisk@gmail.com


ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6989141606

email : iliaskarakozidis@gmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297

email : giadanou70@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ  ΠΛΗΡ 690 700 2505 

e-mail: irenetotiev@hotmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΛ 6907515419 email : morfidis@yahoo.gr



ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ.  6949461369

email: xristos.iliadis1989@gmail.com


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΠΛΗΡ. 6943283782

email: wulaalexandridou5@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6977412735email: giorgoskoronidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου