Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ FUNDS ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ


 

Μια κατάπτυστη απόφαση (9/2/2023), η υπ΄ αριθμόν 1/2023 του Αρείου Πάγου υπέρ των Funds άναψε το κόκκινο φως για χιλιάδες πλειστηριασμούς εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. 

Με ψήφους 59 υπέρ και 9 κατά η ολομέλεια κεκλεισμένων των θυρών αποφάνθηκε ότι οι διαχειριστές των funds που εδρεύουν στην Ελλάδα μπορούν να ενεργούν δικαστικές πράξεις (να γίνονται διάδικοι) και να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς με τη δική τους επωνυμία και όχι ως πληρεξούσιοι των funds. Αυτό έχει προκαλέσει πανικό στους δανειολήπτες γιατί μεγάλο μέρος αυτών βρίσκονται αντιμέτωποι να χάσουν την πρώτη κατοικία τους και να μείνουν στον δρόμο. 


Επίσης να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, ο Ευάγγελος Ντογιάκος, οποίος είναι και σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, συνεργάζεται ως δικηγόρος με Funds και στέλνει κατασχετήρια στους δανειολήπτες.


 ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΧΕΤΗΡΙΟ







ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ...







Είναι δυνατόν ένας εισαγγελέας όπως ο Ντογιάκος να αποφασίζει για τους πλειστηριασμούς όταν το παιδί του έχει συμφέρον από τα funds ; 

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα ! ! !


Το πολιτικό κατεστημένο από την άλλη αλληλοκατηγορείται μεταξύ του παίζοντας ένα θέατρο για τα μάτια του κόσμου. 

Η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης κατηγορούν τον Σύριζα γιατί όπως λένε αυτοί έφεραν τον νόμο για τους πλειστηριασμούς και βάσει αυτού του νόμου ψήφισε ο Άρειος Πάγος, ενώ οι Συριζαίοι κατηγορούν την κυβέρνηση και ζητάνε να μπει βέτο στην απόφαση μέχρι τις εκλογές.

 Σε αυτούς τους νόμους στηρίχτηκε η απόφαση που σόκαρε χιλιάδες δανειολήπτες, στο Νόμο 3156/2003 της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ & στον Νόμο 4354/2015 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 Το πολιτικό κατεστημένο θα μπορούσε όπως ψήφισε τον νόμο για τους πλειστηριασμούς να ψηφίσει έναν άλλο νόμο που θα έβαζε τέλος στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αλλά δεν το κάνει γιατί βοηθάνε τα Funds να διώξουν τους πολίτες από τα σπίτια τους και να τα πουλήσουν σε ξένους. 

Κανείς δεν αναφέρει ότι οι τράπεζες έχουν πάρει 233 δις για να ανακεφαλαιοποιηθούν και ο Έλληνας μάτωσε όλα αυτά τα χρόνια με τις μνημονιακές πολιτικές που ψήφιζαν οι πολιτικοί μας.


Αυτές είναι και η εντολές που έχουν πάρει από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να καταστρέψουν τον Ελληνισμό και να κατάσχουν την περιουσία του. Κοροϊδεύουν όλους τους Έλληνες και έχουν το θράσος να ξανά ζητάνε την ψήφο μας για να μας “σώσουν”.

 Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και όταν διοικήσει την Ελλάδα και εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία θα καταργήσει αυτούς τους απάνθρωπους νόμους. 

Ο κάθε Έλληνας δικαιούται το δικό του σπίτι και θα το έχει γιατί υπάρχει τεράστιος πλούτος από τα Ελληνικά καταπιστεύματα και αυτή η τεράστια περιουσία θα διατεθεί προς όφελος των Ελλήνων για έργα υποδομής και ανάπτυξης για την ευημερία του έθνους. 

Σας καλούμε όλους τους Έλληνες να ενημερωθείτε για την Ελλήνων Συνέλευσις και να έρθετε όλοι μαζί σε αυτήν την τεράστια ένωση Ελλήνων που η ένωση μας θα είναι και η δύναμη μας να συντρίψουμε όλο αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. 

Στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε 

Ελλήνων Συνέλευσις !!!

Χρήστος Ηλιάδης


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 693-2174847

email : holidisk@gmail.com


ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6989141606

email : iliaskarakozidis@gmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297

email : giadanou70@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ  ΠΛΗΡ 690 700 2505 

e-mail: irenetotiev@hotmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΛ 6907515419 email : morfidis@yahoo.gr



ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ.  6949461369

email: xristos.iliadis1989@gmail.com


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΠΛΗΡ. 6943283782

email: wulaalexandridou5@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6977412735email: giorgoskoronidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου