Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ !



Την ώρα που η Ελλάδα περνά, εδώ και πάνω από μία δεκαετία, μια τεράστια οικονομική καταστροφή με όλα τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας που απεμπόλησαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί μας, με τις εντολές των αφεντικών τους εγχώριων και ξένων και διαφόρων λεσχών και στοών που είναι μέλη και ακολουθούν κατά γράμμα ότι τους αναφέρουν...



Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες είναι αυτό του μεταναστευτικού, που εδώ και χρόνια βλέπουν την χώρα σαν ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου εισβάλουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες διαφόρων φυλών του πλανήτη. Ειδικά οι Έλληνες ακρίτες των συνόρων βιώνουν καθημερινά αυτό το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιατί βλέπουν με τα μάτια τους αυτούς τους ανθρώπους να περνάνε τα σύνορα σωρηδόν. 

Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των νησιών βλέπουν από τα θαλάσσια σύνορα τους να έρχονται καθημερινά με βάρκες λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα ο Έλληνας που βιώνει αυτήν την πραγματικότητα καθημερινά να φοβάται μην τυχόν βρεθεί αντιμέτωπος με όλους αυτούς που έρχονται παράνομα στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή ακούει από τα ΜΜΕ και το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ να του λένε ότι τα σύνορα φυλάσσονται και ότι οι αρχές κάνουν σωστά την δουλειά τους. 

Αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ μας λέει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο ανεκδιηγητός πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί και βουλευτές του. Όσον αφορά τον Νομό Έβρου οι λαθρομετανάστες μπαίνουν καθημερινά από πολλά περάσματα, που υπάρχουν κατά μήκος του ποταμού Έβρου, από τα "απροσπέλαστα" σύνορα όπως λένε οι Θεοδωρικάκος και ο Μηταράκης.

 Σαν να μην έφταναν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των συνόρων του Έβρου, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια τεράστια δομή λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία. Δομές λαθρομεταναστών υπάρχουν και στα νησιά που εκεί πλέον το πρόβλημα είναι τεράστιο μιας και οι κάτοικοι των νησιών σιγά σιγά γίνονται μειοψηφία στον ίδιο τους τον τόπο !

 Όσο συνεχίζεται η λαθρομετανάστευση τα πράγματα είναι δυσοίωνα για το μέλλον. Όλο το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ έχει την πλήρη ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και για το ότι την κατάντησαν, ένα απέραντο ξενοδοχείο λαθρομεταναστών με πάρα πολλές δομές ανά την Ελλάδα και ειδικά στα σύνορα. 

Το μεταναστευτικό είναι η μεγάλη "μπίζνα" για πολλούς που κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ, γι' αυτό και έχει γεμίσει η Ελλάδα με διάφορες ΜΚΟ που αγωνίζονται με ζήλο για όλα τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών πάντα με το αζημίωτο.  Επίσης πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ παίρνουν κάθε χρόνια οι κατασκευαστικές εταιρείες όπως είναι η ΤΕΡΝΑ που τώρα φτιάχνει 3 δομές σε Έβρο, σε Σάμο και Χίο με συνολικό ποσό της τάξης άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ. 

Πλέον όλοι οι Έλληνες πρέπει να αντιληφθούν ότι το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ με αυτούς τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που ψηφίζουν, δεν αγωνίζεται για το καλό του Ελληνικού έθνους αλλά για τις παγκόσμιες συμφωνίες που έχει υπογράψει πως θα τις υλοποιήσει σε βάρος των αυτοχθόνων. 

Αυτό είναι το διαβατήριο όλων των  ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για να παραμένουν στην εξουσία. Αυτήν την στιγμή ο μοναδικός αντίπαλος σε όλο αυτό και η μοναδική φωνή αντίστασης σε ό,τι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ψηφίζουν οι πολιτικοί της βουλής είναι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις !

Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων Ε.ΣΥ.  δεν ελέγχεται από κανένα εγχώριο ή ξένο κατεστημένο και δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο με καμία παγκόσμια λέσχη. Η "Ελλήνων Συνέλευσις" εδώ και χρόνια αναλύει όλη αυτήν την τεράστια ΠΡΟΔΟΣΙΑ που βιώνει το Ελληνισμός και αποκαλύπτει την αλήθεια, για να αφυπνήσει όλους τους Έλληνες πολίτες και για να καταλάβουν ότι πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ. 

Έλληνα τώρα έχεις την τεράστια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς και εσύ μαζί με άλλους χιλιάδες Έλληνες που αυτήν την στιγμή δίνουν τον τεράστιο αγώνα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! 

Η Ελλήνων Συνέλευσις θέλει την μεγάλη ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα είναι η τεράστια δύναμη μας που θα διαλύσει το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Η Ελλήνων Συνέλευσις περιμένει όλους τους Έλληνες, για να διοικηθεί αυτός ο τόπος επιτέλους από μια γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005 !

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rnJbpd6tpZs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗ
ΥΠ. ΒΟΥΛ. Ν. ΕΒΡΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/









ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.


Είναι υποχρέωσή μας να τοποθετηθούμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.



ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου